Chrystelle bloggar om heminredning och matlagning
Hejsan! Jag är Chrystelle och hade tänkt här att kladda ner mina tankar kring det mesta på den här bloggen, men mina intressen är framförallt heminredning och matinlagning. Vilket jag tycker är otroligt spännande och kan läsa om i timtal. 

När man slår ihop mina favoritämnen så blir det självklart maximal lycka. Kan ni gissa vad det gäller då? -Jo, köksinredning såklart! 

Vad som står på schemat är att byta köcksluckor till mitt kök med måttbeställda som kommer att vara superfina. Enda problemet är att bestämma sig vad som man önskar att leva med i ett antal år framöver. Det blir liksom beslutsånget innan man kan med att klicka på Beställ-knappen. 

Ser fram emot att sammanställa fler tankar här åt er, så vi hörs!

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt